Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pikku-Vesku

Pikku-Veskun puisto on merkitty vihreällä sateenkaarella, Green Grass-merkillä. Green Grass-merkki on tae siitä, että alueen käyttäjät ja hallinnoijat sitoutuvat ylläpitämään ja kehittämään alueen viihtyisyyttä ja siisteyttä.

Inspis on ylläpitänyt puistoa vuodesta 2012 lähtien huolehtien alueen siisteydestä ja kioskitoiminnasta, kunnostaen ja korjaten alueen kalustoa ja rakenteita, rakentaen kioskin ympärille kaikkien käyttöön tarkoitettua hyötypuutarhaa.

Vuonna 2014 pidimme kolmena viikonloppuna lapsille puistoruokailun, järjestimme seitsemän puistokonserttia, sekä järjestimme Suuren Puuhapiknikpäivän yhteistyössä Vesijärven Ystävien ja Kariniemisäätiön kanssa. 2014 syksyllä osallistuimme kansainväliseen Ravintolapäivään, jossa kävijöitä oli yli 300. Toteutimme myös suuren asiakastyytyväisyyskyselyn, jonka tulokset olivat positiivisia ja ihmiset olivat huomanneet toimintamme vaikutukset puistoympäristössä.

Tänä kesänä 2015 jatkamme puiston ylläpitoa, kioskitoimintaa ja viihtyisyyden kohentamista. Laajennamme viherpihaa kioskin ympäristöön ja tuomme istutuslaatikoita kävelykatujen varsille. Pyrimme järjestämään lasten puistoruokailun joka viikonlopulle ja toteutamme taas elokuussa Puuhapiknikpäivän. Järjestämme jälleen laajan suosion saavuttaneen kuuden ilmaiskonsertin sarjan. Elokuussa tapaamme taas varmasti Ravintolapäivän merkeissä, tervetuloa nauttimaan! Pikku-Veskun kioski toimii alueen info-paikkana ja otamme mielellämme ideoita vastaan alueen kehittämiseksi ja parantamiseksi.