Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri


Skate 'n Spray Day vol. 3Lauantai  20.5.2017 12:00 - Lauantai 21:00 - Ace Corner Finland, Veistämönkatu 1, Lahti
Spray Day on vuonna 2015 Inspiksen luoma maalaus- ja graffititapahtuma, jossa osaajat ja aloittelijat kohtasivat työn ja musiikin merkeissä.

Tänä vuonna tapahtuma saa jatkoa ja siitä tulee suurempi ja monipuolisempi. Graffittiartisteille on tarjoilla aiempaa enemmän maalattavaa pintaa, myös lapsilla ja aloittelijoilla on mahdollisuus tulla toteuttamaan visioitaan ja ajatuksiaan heille varatuille omille seinille. Paikalle tuodaan myös useita autoja Suomen huipputaiteilijoitten maalattaviksi, mitä ihmiset pääsevät ihailemaan, sekä prosessia, että lopputulosta.

Uutena osa-alueena tulee skeittiparkki, joka on tarkoitettu skeittaamisesta innostuneille nuorille ja illalla pidämme pienimuotoiset kilpailut, jossa kundit ja mimmit pääsevät näyttämään taitojaan ja intoa kilpailun parissa. Kisat käydään kahdessa sarjassa: Juniorit (alle 18v) ja Seniorit (18v ja vanhemmat). Kummankin sarjan kolme parasta saavat palkinnon, älä siis missaa!!!

Deejiinä toimii jälleen kerran Dj Puliukko:
https://www.facebook.com/Dj-Puliukko-348228381968761/

Live musiikilla tunnelmaa nostattamassa kaikkien rakastama lahtelainen The Lovemakers.

Tapahtuma on tehty yhteistyössä Lahtiset ryhmän, Ace Cornerin, Pigment Art Storen ja Sinne Storen kanssa.

Haluamme tukea ja tuoda esille suurempaa kokonaisuutta alakulttuurin osa-alueista ja harrastajista. Tulemme näyttämään, että graffitti ei ole vain töhryä ja skeittaaminen ei ole vain meteliä, vaan iloista hauskanpitoa ja yhdessä oloa ystävien ja tuttavien kanssa.

Ota myös vanhat dekit mukaan, taitelijat tuunavat ne uuteen uskoon!

Tapahtuman kotisivut