Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri


Inspiksen Suuri LettupäiväLauantai  9.9.2017 11:00 - Lauantai 23:00 - Lahden tori

Letuttaako sinuakin nuorten huono tilanne? Hyväntekeväisyys ei ole koskaan ollut näin helppoa ja herkullista! Syö lettu ja autat nuoria työllistymään. Järjestämme nuorten työllistymistä edistävän vuosittaisen hyväntekeväisyystapahtuman Lettupäivän Lahden torilla 9.9.2017 klo 11-23.

Lettulippuja myydään ennakkoon ja paikanpäällä yrityksille, yhdistyksille ja kaupunkilaisille hintaan 5e/lippu. Yksi lettulippu kattaa letun täytteineen, sekä kahvin tai mehun. Haastamme jokaisen lahtelaisen mukaan talkoisiimme!

Viime vuonna mukana oli paikallismedia, kymmeniä julkisuuden henkilöitä, satoja yrityksiä ja tuhansia kaupunkilaisia. Viime vuoden tuotoilla pystyimme tarjoamaan viidelle nuorelle työpaikan. Tänä vuonna tavoitteemme on tuplata tulos ja se onnistuu vain yhteistyöllä!

Kanssamme lettuja paistamaan on tulossa vaikutusvaltaisia henkilöitä poliitikoista viihdealan ammattilaisiin. Letunpaiston ohella tapahtumassa on kilpailuja, livemusiikkia ja lasten lettuleikkinurkkaus. Tarkemmat infot ohjelmasta julkaistaan myöhemmin.

Mikäli haluat tehdä hyvää ja ostaa lettulippuja, ota yhteyttä
sähköpostilla: info@inspis.info
puhelimitse: 044 785 9711
tai Facebook-viestillä www.facebook.com/inspis.info/

Tapahtuman kotisivut

Silmukkaliikkeen päivä HelsingissäTiistai  19.9.2017 - Kamppi, Helsinki
Otamme lankakerät ja koukut mukaan ja hyppäämme linja-autolla Helsinkiin! Virkkaamme matkalla muiden matkustajien kanssa. Pysähdymme Helsingissä virkkaamaan ja mainostamme samalla tulevaa Silmukkaliikkeen päätöstapahtumaa, joka on 3.10. Helsingissä. Tervetuloa mukaan!
Kerien Keruu KekkeritTorstai  21.9.2017 10:00 - Torstai 14:00 - Lahden tori
Inspiksen Silmukkaliike lähenee loppuaan!! Nyt on aika mitata loput kertyneet metrit ennen päätöstapahtumaa Helsingissä 3.10. Siispä järjestämme virallisen ketjusilmukoiden mittaustapahtuman Kerien Keruu Kekkerit Lahden torilla 21.9.! Tule kanssamme mittaamaan jo kertyneet metrit ja virkkaamaan vielä lisää!!
Tähänkin tapahtumaan voit tuoda myös kotona virkkaamiasi keriä!
Nähdään pian, kerimisiin! ;)

Tapahtuman kotisivut

ValoviikkoLauantai  23.9.2017 - Lauantai 30.9.2017 - Pikku-Vesijärven puisto, Lahti