Inspis – Ympäristön puolesta

Inspis on nuorten voimilla pyörivä toiminnallinen ryhmä, jonka tarkoituksena on lisätä viihtyvyyttä Lahdessa. Haluamme tehdä Lahdesta mahdollisimman kauniin, monipuolisen, virkistävän ja kaikin puolin mukavan paikan asua. Toivomme, että kaikki voisivat nauttia ja hyödyntää omaa asuinympäristöään mahdollisimman monipuolisesti.

Tänä päivänä nuorisotyöttömyys on hurjassa nousussa, eniten on kasvanut 18–27-vuotiaiden nuorten työttömyys. Nuorten 15–24-vuotiaiden työttömyysaste oli vuoden 2020 lokakuussa yli 20 prosenttia. Otamme töihin nuoria kokemuksesta ja iästä riippumatta, hakeutua voi työvoimatoimiston kautta tai marssimalla toimistomme ovesta sisään.

Meillä on ympäri vuoden käytössä motivoituneita ja osaavia nuoria. Meillä työskentelee niin taiteilijoita, kuin rakennus-, viestintä-, markkinointi-, media-, kuva- ja videosuunnittelijoita, sekä muita luovan alan työntekijöitä.

Voimme tarjota monenlaista apua ja yhteistyötä yksityisille ihmisille, yhdistyksille ja yrityksille. Toiminnassamme on kiinteästi mukana Kaupunkikylän kehitysvammaisia nuoria ja tulevaisuudessa myös Tapanila-kodin turvapaikanhakijat. Olemme avoinna uusille yhteistyökumppaneille ja toivommekin, että meihin otettaisiin rohkeasti yhteyttä.

Ideoimme ja toteutamme itse lukuisan joukon ympäristöviihtyvyyteen ja työllisyyteen vaikuttavia projekteja ja toimia. Meillä syntyy jatkuvasti uusia ja kekseliäitä ideoita, joita toteutetaan mutkattomasti. Yhteyslankojamme risteilee kaupungissamme tiiviinä positiivisuutta, turvallisuutta, ja yhteyttä tuovana verkostona. Tavoitteemme on, että kaikille nuorille löytyisi omaa osaamista vastaavaa ja mielekästä työtä.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap