Inspis viihdyttämässä messuilijoita Kätevä ja tekevä- messuilla 3.- 4.11. Lahden messukeskuksella. Pisteeltämme löydät mm. Halloween teemaisen kasvomaalauspisteen, sekä Joulun toivotuksia varten meidän kyvykkään taiteilijan tekemiä Joulu/postikortteja!

Suosittu koko perheen tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna monipuolista sisältöä. Taito Kymenlaakson/Taitokeskus Velman luotsaamalta Onni elää käsityössä -lavalta saat uusimmat ideat ja intoa omaan tekemiseen. Kätevä & Tekevä -ohjelmalavalla pääset näkemään muun muassa Koulutuskeskus Salpauksen huikean monialaisen opiskelijatyönäytöksen ja kuulet kiinnostavia haastatteluja ja puheenvuoroja taidosta, itse tekemisestä ja sen merkityksestä. Messuilla juhlitaan myös jälleen Nenäpäivän etkoja yllätyksellisesti ja värikkäästi! Uutena tapahtumassa on arjen kädentaitoihin keskittyvä Arjen mestarista arjen sankariksi –lava, jonka ohjelmasta vastaavat Itä-Hämeen Martat. TUTUSTU OHJELMAAN tästä!

Tapahtuman pääosassa ovat tietenkin upeat käsintehdyt tuotteet sekä tarvikkeet omiin harrasteisiin. Aloita joulunodotus leppoisasti – Kätevä&Tekevästä löydät ihanimmat lahjat pukinkonttiin tai isänpäiväpakettiin!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap